snoeien

Snoeien van bomen, van onderhoudssnoei tot knotten, zelfs voor fruitboom snoei kunt u bij ons terecht. 

vellen, demontage & stormschade

Soms moeten bomen vanwege veiligheid of omgeving wijzigingen verwijderd worden. We doen dit op een gecontroleerde en veilige manier. 

aanplanten

Een nieuwe boom planten? Wij zorgen voor een goede start, zodat uw boom kan uitgroeien tot de boom zoals ie bedoeld was.

plagen & ziekten

Een boom kan getroffen worden door een bezoek van een (parasitaire) schimmel of bacterie, zoals iepenziekte of bacterievuur. Maar ook kan deze het slachtoffer worden van een beestje, zoals de wilgenhoutrups of meer bekende eikenprocessierups.

boomveiligheid
controle

Voorkom schade en ongevallen door risico’s goed te laten inschatten door een boomveiligheidscontrole te laten doen.

Arbotiste is een gespecialiseerde boomverzorger, die diverse boomverzorging activiteiten uit kan voeren zodat u zo lang mogelijk van uw bomen kunt blijven genieten. Door ingrepen aan de boom of zijn omgeving (bijv. de bodem) zijn we als boomverzorger in staat ongewenste veranderingen recht te zetten of ervoor te zorgen dat de conditie van de bomen goed blijft of verbetert. En mocht het dan toch noodzakelijk zijn, dan kunnen we uw boom kappen of verwijderen op de juiste manier en zonder schade aan te richten.